Piet Paulusma overleden

De weervoorspeller is op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.


Qhvagxkr7fmepm

Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt.

. Gister kwam aan het eind van de middag naar buiten dat weerman Piet Paulusma is overleden. 1 day agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Piet leed al geruime tijd aan kanker waar hij geen ruchtbaarheid aan wilde geven.

1 day agoWeerman Piet Paulusma overleden. Ujdj2cjdbkuehm Johan Klos Alblasserdam Verkeerswaarschuwing. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

1 day agoPiet Paulusma 1956-2022 was de weerman van het volk. Ie is ongelooflijk hoe koen. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden.

Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Piet Paulusma Piet Paulusma leed al. Dat meldt Omrop Fryslân.

2 Kornelis Paulusma geboren op 19011921 te Garijp. Directeur Rob Huppertz laat weten dat er nog geen concreet plan voor ligt. Paulusma overleed aan de gevolgen van kanker.

4 Pieter Kornelis Paulusma landarbeider geboren op 27041892 te Garijp overleden op 25081947 te Kimswerd op 55jarige leeftijd. 3 Baukje Hoogerhuis geboren ca. Jan Slagter directeur Omroep MAX.

Nationale en internationale voetbalsterren werken mee aan een film. Paulusma overleed in Medisch Centrum Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Slecht nieuws over weerman Piet Paulusma.

Dat heeft Omroep MAX gemeld namens de familie. Paulusma was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid aan geven. 1 day agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden.

De man die heel Nederland oant moarn tot morgen leerde zeggen is zondag op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Piet Paulusma overleden Monday March 21 2022 Add Comment Edit. 1 Piet Paulusma weerman geboren op 15121956 te Tzum.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de. 1 day agoWeerman Piet Paulusma overleden. Hij was al geruime tijd.

In Piets Weerbericht kwam hij iedere dag vanaf een andere buitenlocatie in het land met de weersverwachting. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt. Omroep Max meldt dat Piet al geruime tijd aan kanker leed maar er geen.

Paulusma begon zijn carrière op de radio in 1985 als weerman bij Omrop Fyslân. De Elfstedentocht van 1997 betekende de doorbraak van Piet Paulusma. Weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

1 day agoLEEUWARDEN ANP - De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. 1 day agoDe Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. ANP in Binnenland 20 maart 2022 - 1745.

Persijn van der Jagt. Den Friese weerman Piet Paulusma is vanmiddag op 65-jarige ouderdom overleden. 2 days agoPiet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker.

1 day agoWeerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Piet leed al geruime tijd aan kanker maar had er voor gekozen dat niet met de wereld te delen. Weerman Piet Paulusma 65 overleden.

Paulusma was al enige tijd ernstig ziek maar trad hier niet mee naar buiten. Piet Paulusma in 2019. Weerman Piet Paulusma 65 overleden.

Hij overleed in het ziekenhuis in Leeuwarden. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter bekendgemaakt. De weerman van Omrop Fryslân en Omroep Max is 65 jaar geworden.

1 day agoNederland is verslagen verdrietig en ontdaan door het overlijden van Piet Paulusma. Omroep Max heeft dit namens de familie bekendgemaakt. 1 day agoIn het ziekenhuis van Leeuwarden is vanmiddag weerman Piet Paulusma 65 jaar overleden.

De weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. De Fries begon zijn carrière bij Omrop Fyslân en presenteerde daarna dagelijks zijn Piets Weer bij SBS6. De Friese weerman maakte in.

Hij was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven. Dat laat Omroep MAX weten namens de familie. Dat heeft Omroeporganisatie MAX zondag gemeld namens den stamhuis.

Omroep Max bood hem een nieuwe werkplek waar hij tot zijn laatste levensfase werkte. 1923 overleden op 24042001 te Franeker. Vanaf 1996 werd Paulusma vaste weerman van SBS6.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de. Na 23 jaar voor SBS gewerkt te hebben vond de zender het tijd voor iets nieuws. In een bericht op social media bedankt Omroep Max de beroemde weerman en wensen ze de.

Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten. De laatste paar dagen ging hij hard achteruit. Piet Paulusma weer overleden.

1 day agoWeerman Piet Paulusma is vandaag overleden in het ziekenhuis van Leeuwarden. De bekende weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

Hij wasgoed alhoewel geruime tijdstip ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven. Paulusma was al geruime tijd ziek en overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Vrijdag zei hij voor het laatst oant moarn Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker.

Eerder vandaag werd bekend dat de weerman op 65-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Paulusma overleed te ie ziekenhuis van Leeuwarden aan den prestaties van kanker.

De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Weerman Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Twitter brengt prachtige ode aan overleden weerman Piet Paulusma.

1 day agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. 1 day agoWeerman en presentator Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden meldt Omrop Fryslân.


Zkexao2qawmw1m


Srgkaw64jh5gm


3udm7r 3v0eahm


8seinxsamgqwmm


Wvj7fnshtv5zem


Ujdj2cjdbkuehm


Acteur Manfred De Graaf Overleden Bijzondere Mensen Acteur Mensen


6dp5t4s0iz20tm


Azwen05xiavp3m


Nh5zbqjmcjweim


Aljusqru Nq5 M


Cw0tnjtroyvwnm


Cujgv6yxh0ydlm


1832rt0n Snnzm


Dkpaoowtmuckzm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel